Even weg van alle drukte

Wie wil er niet genieten op de boerencamping an het boerenleven en om de sfeer te proeven van het platteland? En dat alles gelegen naast het IJsselmeer! Kamperen bij de boer is voor u en uw kinderen een onvergetelijke ervaring. Niet voor niets zoeken steeds meer toeristen de rust en ruimte voor hun vakantie op boerderij-campings. De zondagsrust is bij ons nog volop te vinden. Op geringe afstand vindt u meerdere kerkgebouwen.

Kamperen bij de boer

Een onvergetelijke ervaring! De sfeer op onze boerencamping is veel gemoedelijker dan op een gewone camping. De faciliteiten zijn prima. Onze boerderijcamping heeft maar een beperkt aantal standplaatsen, door deze kleinschaligheid blijft de sfeer en de gemoedelijkheid gehouden. Ontdek de authentieke sfeer van het boerenbedrijf en wie weet kun je 's ochtends bij de boer verse melk van de koe drinken of een vers gelegd eitje koken.

Kleinschalig

Onze boerencamping heeft slechts 25 royale staanplaatsen voor uw tent, caravan of camper. Allen voorzien van elektra. Het toiletgebouw bevat keurig sanitair en douches. Ook voor kinderen is er op de boerderij genoeg te beleven! Uw kinderen kunnen onder begeleiding helpen met het voeren van de kalfjes. Fietsen of wandelen in een omgeving die u rust al geven, helemaal weg uit de dagelijkse sleur. Kortom een mooie camping waar u 's avonds kunt genieten van de ondergaande zon en 's morgens gewekt wordt door ontelbare zangvogels.

Onze voorwaarden en reglementen vind u hier.  Bij het boeken van een verblijf gaat u automatisch akkoord met onze reglementen en voorwaarden zoals beschreven op deze website.

 

Vind ons op social media!

Familie Groen
Jan Schotanuswei 57
8567HH  Oudemirdum
Tel 0514-572301
Mob. 06-1926 7676
Email: kampeerboerderijgroen@gmail.com
Aankomst op camping: na 14.00
Geen aankomst of vertrek op zondag

Deze camping is lid van de Stichting Vrije Recreatie (SVC)