Start Camping  Groepsaccomod Omgeving Route Fotoboek
 
 

      Uw mooiste vakantie begint,
      op de Jan Schotanuswei 57 in Gaasterland.

  Welkom op onze kampeerboerderij      
             
Unieke locatie voor jong en oud.

Vakantie- en kampeerboerderij "Groen" is een groepsaccommodatie die uitstekende mogelijkheden biedt voor het houden van bijvoorbeeld schoolreisjes, excursies, werkweken, personeelsreisjes of familiebijeenkomsten.

Onze gezellige en praktisch ingerichte recreatieruimte biedt ruimte aan 80 gasten, gesitueerd op het erf van een nog in bedrijf zijnde boerderij.

De omgeving is bosrijk en vlakbij het IJsselmeer en leent zich uitstekend voor talloze activiteiten zoals Sybrandy's ontspanningspark. Op ons terrein is een groot speel- en voetbalveld. Ideaal voor kinderen en volwassenen.

Inrichting

Het gehele jaar bieden wij u de mogelijkheid om de locatie voordeling te huren. 
Voorzien van onder andere centrale verwarming, een uitstekend en compleet ingerichte zelfverzorgingskeuken, sanitair, slaapzalen en een zit- en eetgedeelte.

Ontdek de authentieke sfeer van het boerenbedrijf en de prachtige omgeving. Daardoor is er een erg gezellige atmosfeer en is het goed vertoeven voor jong en oud.

De kampeerboerderij en de omgeving is voorzien van prachtige bebossing. Fietsen of wandelen in een omgeving die u rust zal geven, helemaal weg uit de dagelijkse sleur!

Kortom een omgeving waar u 's avonds kunt genieten van de ondergaande zon en 's morgens gewekt door ontelbare zangvogels.